top of page
pedro cuesta escudero escritor de historia

L´església romànica de Sant Martí Sarroca.

 

 

 

 

 

ISBN 84-85180-04-6

Editorial Artestudi (Barcelona)

Edición Primera edición en catalán © 1976

Páginas  254

Formato  12,5x20,5

Encuad.  Tela con sobrecubierta

Idioma  Catalán

 

 

 

Opiniones de los lectores:

El llibre de Sant Marí Sarroca que avui presentem, obra del gran amic i gran treballador que és Pere Cuesta, és un estudi exhaustiu, acabat i competent. Un volum que fa enorgullir la nostra editorial i pel qual felicitem l´autor. Amb una exigència total i amb un constant desitg d´automillorar els resultats obtinguts , Pere Cuesta s´ha llançat d´una manera incansable a la recerca de dades i a l´aprofundiment de cada tema a fi de poder-nos oferir un treball en el qual cada aspecte ha estat estudiat, no pas aïlladament, sno perfectament emmmarcat en el seu context. Per això no podem fer altra cosa que felicitar-lo i confiar que el nostre públic lector sabrà apreciar com cal l´aportació que en tots sentits el present llibre comporta.

 

 Jordi Vigué 16/12/1976 

Un volum molt meritori per la seva exhaustivitat i la seva competència. És la primera vegada que són estudiats amb profundtat uns elements (el Sant Crist, l´edicle, la creu processional) gairebé desconeguts. El mètode dels diversos capítols del llibre consisteix a centrar el tema estudiat i a valorar-lo en el seu context universal, i passar després a l´anàlisi de cadascun dels elements, tots ells acompanyats de la il.lustració i dels dibuixos corresponents. De lectura imprescindible per als amants de l´art romànic.

 

 Anònim 21/12/1976 

En la primera visita a Sant Martí Sarroca vaig descobrir el llibre de Pedro Cuesta a l´armari central de la Sagristia. El llibre es va fer fonedís molt depresa. Durant molts dies va ser el meu llibre de capçalera, el que em va ajudar a començar a conèixer la bellesa del temple romànic del S. XII, que té l absis més imortant de tot el romànic català tardà. Rector de l´esglèsia de Sant Martí Sarroca. 

 

 Mossèn Miquel Raventós 5/8/2012 

*Los comentarios serán revisados previamente a su publicación. Pedro Cuesta Escudero se reserva el derecho de no publicar aquellos comentarios que se crea conveniente por motivos como no ceñirse a la temática del libro, utilizar lenguaje inapropiado u ofensivo o atentar contra la privacidad y dignidad del autor, editorial o cualquier otro comentario publicado. Pedro Cuesta Escudero no se responsabiliza de las opiniones aquí vertidas por los usuarios.

¡Tus datos se enviaron con éxito!

bottom of page